Reacties:

"Wat heeft die dagvoorzitter zijn huiswerk goed gedaan! Ik weet dat hij zich uiterst grondig verdiept heeft in de achtergronden van de podologie, de sprekers, en de lezingen! Wat een humor heeft die vent!"

  • Reactie in 'Podologica' na dagvoorzitterschap jaarcongres voor de Stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie), Papendal, november 2006.

"Het publiek was aandachtig vanaf het begin. De avond was verrassend. Met droge humor werd direct een schakel gelegd tussen het bestuur en de werkvloer en andersom. Ik heb erg gelachen, vooral zo’n cabaretier erbij maakte deze bijeenkomst erg interessant."

  • Reactie naar aanleiding van dagvoorzitterschap / afsluitende cabaret-act op een thema-avond Elkerliek Ziekenhuis Helmond 

"Ik hoor alom positieve reacties van collega’s en ook vanuit de directie wordt aangegeven dat men tevreden is. Daar heeft jouw aanwezigheid als dagvoorzitter in het bijzonder aan bijgedragen. Dank daarvoor!!!
Onze samenwerking in de voorbereiding heb ik als plezierig en inspirerend ervaren."

  • Opening van een nieuw pand Capability Zuid Nederland

"Na de presentatie van projectdirecteur Theo Edelman meldde zich ‘creative opportunity consultant’ Drs. E. Uytdenhoeck. Dit komisch intermezzo van Johàn Blaazer bevatte een quasi-wetenschappelijke benadering van ABdK volgens de serendipity leer.
De ‘doctorandus’ zag tal van opportunities voor ABdK waaronder de website: www.adopteereenvervuildemoestuin.nl en de organisatie van Zink Pop in Budel, een festival voor heavy metal."

  • Uit het magazine Achtergrond, naar aanleiding van een symposium van Actief Bodembeheer de Kempen

"Een en ander werd opgeluisterd door een act van cabaretier Johàn Blaazer die goed bekend is met de arbeidsmarktproblematiek. Als ‘Bob van der Kwast’ vertelde hij de aanwezigen in onvervalst ‘Utregs’ dat hij via het Transferpunt en Savantis, het Vakcentrum voor afbouw en onderhoud, aan een baan was gekomen."

  • Uit Nieuwsbrief Transferpunt Regionaal Arbeidsmarkt Platform Utrecht-Midden

Reacties van deelnemers aan mijn trainingen:

"Jouw training heeft mij een andere kant van me zelf laten zien die mij goed bevalt. Ook bij mij thuis is het opgevallen dat ik erg veranderd ben in positieve zin. We praten thuis dan ook over het Blaazer effect.
Ik wil nog een persoonlijk opmerking maken naar jou toe, Johàn ik vind dat jij empathisch bent tot in je vingertoppen, prachtig. Bedankt voor je goede trainingen."

"Ik heb genoten van je aanwezigheid als trainer, je kennis en kunde. Je bent in staat geweest de training bij mij zo te brengen, dat ik iedere keer op het puntje van mijn stoel zat. Zoals jij ons steeds bij de ‘les’ wist te houden en de stof met humor wist te brengen was voor mij een zeer goed voorbeeld van hoe je moet trainen/lesgeven."

"Bij deze heel erg bedankt Johàn voor je leuke en leerzame trainingen didactiek en algemene professionaliteit. Ik weet zeker dat ik door je trainingen en je benadering van mensen heel erg veel heb geleerd en ook zelfverzekerder mijn plek binnen het onderwijs ga ontdekken en veroveren."

vorige pagina